Weekly News

Bjarne Dohn, direktør i DanContainer. LOGISTIK

Puck-låsen giver bedre forsikringsbetingelser

Den traditionelle bomlås, der sidder på mange containere, har gennem årene givet tyveknægtene sved på panden. Men sådan er det ikke længere, ifølge direktør i DanContainer Bjarne Dohn.

– I dag kan enhver 15-årig dreng gå ind i Aldi og købe en batteridrevet vinkelsliber og derefter på nul komme fem skære bommen over, siger han. Derfor udbyder DanContainer nu den tysk producerede Pucklås. Med den kommer tyveknægten ingen vegne med en batteridrevet vinkelsliber.

– De har ikke en kinamands chance, hvilket vi også har forsikringsselskabernes ord for. Hos Top Danmark og flere andre selskaber betaler man for eksempel ingen selvrisiko, hvis man udstyrer sine containere med en Pucklås. Den nye lås er cirka 1000 kr. dyrere end den traditionelle, men Bjarne Dohn spår den alligevel en stor fremtid.

– Bare for at tage et eksempel så giver det forsinkelser og måske dagbøder på byggepladsen, hvis værktøjscontaineren pludselig er plyndret. Indbrud i containere koster danske virksomheder rigtig mange penge, og den udgift vil pucklåsen kunne reducere betydeligt.

Del

Journalist

Redaktion

Andre artikler