Weekly News

Adm. direktør i CBI Danmark, Per Thomsen. MILJØ

Miljøvenlig isolering

CBI Danmark leverer bæredygtige isoleringsløsninger og oplever en stigende efterspørgsel på miljøvenlig isolering.

– De seneste 5 år er antallet af huse, der er blevet isolereret med vores papirisolering, Isocell, firedoblet, siger adm. direktør i CBI Danmark, Per Thomsen.

– Isocell har mange fordele. Det kan blæses ind i selv små hulrum, og det er fugtbestandigt materiale, som både kan suge og afgive fugt. Brandmodstanden er meget høj, og udtørrende salte i papiret modvirker angreb fra f.eks. svamp, mug og skadedyr. Huset kan ånde, og indeklimaet bliver optimalt, siger Per Thomsen.

CBI Danmark sælger Isocell fra kontoret i Vildbjerg og producerer materialet i Sverige. Som medejere af produktionen kan de sikre en minimal miljøbelastning under både produktion, anvendelse og ved bortskaffelse. Og papirisoleringen Isocell lever til fulde op til kravene om 100 procent genanvendelighed, da det i sagens natur er produceret af genbrugsaviser.

Vælger man Isocell, gør man både noget godt for miljøet og for den kommende generation, men man sørger samtidig for, at boligen består af de bedst tænkelige materialer og dermed er sund og behagelig at opholde sig i.

Del

Journalist

Kirsten Brandenborg

Andre artikler