Weekly News

LEO Locative/BITO Lagerteknik LOGISTIK

LEO er det intelligente transportsystem

LEO Locative er et nyt, automatisk transportsystem fra BITO Lagerteknik A/S, der er udviklet til at strømline intern transport og materialeforsyning i produktions-, logistik-, lager- og distributionsmiljøer.

Systemet består af en selvkørende robotenhed med tilhørende stationer til af- og pålæsning af kasser og gods. Det er et simpelt system, der forbinder arbejdsstationer ved at transportere varer og materialer. Med LEO Locative skabes der mange muligheder for at effektivisere interne processer bl.a. pakning og afhentning, hvilket bl.a. medfører reduceret varelager.

LEO Locative er nem at installere uden brug af Wi-Fi eller IT-systemer. Robotten følger en kørestribe på gulvet og læser instruktioner gennem styre- og køremærker undervejs. LEO Locative kan håndtere kasser med bundmål op til 600x400 mm og en belastning på op til 20 kg. Systemet er skalerbart og kan udvides med flere robotenheder og stationer.

LEO Locative transportsystemet giver store fordele inden for mange forskellige brancher. En lav investering giver en kort tilbagebetalingstid og gør også robotenheden egnet til mindre virksomheder. 

Del

Journalist

Jørn Sørensen

Andre artikler