Weekly News

Fleksibel transport er nøgleord

Siden 1989 har Dansk Erhvervs Transport kørt landevejene tynde både herhjemme og i Europa. Succesen skyldes først og fremmest en faglig ekspertise, der gør, at samtlige mulige og umulige transportopgaver mødes med visheden om, at alt kan lade sig gøre, uanset godsets vægt eller omfang.

Udover kurér- og godstransport tilbyder Dansk Erhvervs Transport desuden flyttetransport samt møbel- og kunstopbevaring i egne opvarmede lagerfaciliteter ved hovedsædet i Glostrup.

En af fordelene ved at benytte Dansk Erhvervs Transport er stor fleksibilitet og hurtighed. Vognparken består af kassevogne, liftvogne og lastbiler i flere størrelser, hvilket giver den alsidighed, en moderne transportvirksomhed skal have. Alle køretøjerne kan bestilles i den ønskede størrelse på timebasis eller til faste priser og med to ekstra mand, såfremt det handler om en hurtig levering.

Dansk Erhvervs Transport drives af direktør Jan Kreutzfeldt, der i sommer overtog firmaet efter dets stifter, Jan Vejrum, der gik på pension. Kreutzfeldt har været tilknyttet i 22 år – først som vognmand og siden som kørselschef i 18 år. 

Del

Journalist

Jørn Sørensen

Andre artikler