Weekly News

Få tilskud til dit energispareprojekt

Der er stadig boligejere, virksomheder og boligforeninger, der går glip af muligheden for at få et skattefrit grønt energitilskud fra landets net- og distributionsselskaber, der kan nedbringe tilbagebetalingstiden på projekter som efterisolering, varmepumpe, udskiftning af fyr, nye vinduer eller andre energiforbedringer.

– Det lykkes langt hen ad vejen at informere i god tid, men der er stadig mange, der er for sent ude. Vil du have energitilskud, skal din ansøgning være godkendt, inden du går i gang. Det er vigtigt at huske. Nogle håndværkere yder den service at ordne tilskuddet for kunderne. Men hvis ikke håndværkeren eller rådgiveren gør opmærksom på muligheden for energitilskud, er det altså vigtigt, at du selv siger, at du ønsker tilskuddet og har brug for oplysninger om projektet til din ansøgning, siger Martin Lundqvist, ejer af Energikøb ApS, en rådgivningsvirksomhed, der hjælper boligejere, virksomheder og boligforeninger med at opnå energitilskud.

Du kan få både håndværkerfradrag og energitilskud. Energitilskuddet gives foreløbig frem til 2020, hvor ordningen skal genforhandles. 

Del

Journalist

Peter Klar

Andre artikler