Weekly News

Line Røtting Dornan, adm. direktør i Kuben Byg A/S. BY OG BYGGERI

Bo med havblik i Køge

Om kort tid flytter de første nye beboere ind på Søndre Havn i Køge i lejligheder med front ud mod bugten og midt i en levende bydel i en rivende udvikling.

Kuben Byg A/S er i samarbejde med Casa Nord A/S en af projektudviklerne bag nogle af de første lejligheder på Strandpromenaden i Køge.

Adm. direktør i Kuben Byg A/S, Line Røtting Dornan, fortæller, at interessen for de relativt billige lejligheder har været stor:

– Vi er stolte og glade over at være med i projektet fra starten. Mange vil gerne bo i første række med udsigt ud over vandet, så salget af lejlighederne er gået rigtig godt. Vi har kun tre ejerlejligheder tilbage, siger Line Røtting Dornan.

Lejlighederne koster ca. 4 mio. kr. og er tæt på alt, hvad man kan ønske sig af både kulturtilbud og nye grønne, rekreative områder, bl.a. en helt nyetableret strand.

– Vi tror i den grad på Køge som vækstområde. Det er en virkelig attraktiv by – og det er ikke mange steder, man får havudsigt og rigt kulturliv kun godt 20 minutter fra København i det prisniveau, siger Line Røtting Dornan.

Del

Journalist

Kirsten Brandenborg

Andre artikler